O nas

Podjetje TGT BULC d.o.o. je sodobno organizirano manjše gradbeno podjetje na področju dela z gradbeno mehanizacijo, prevozom stvari, predelavo in dobavo peska, zabijanjem lesenih pilotov, pluženjem snega, itd. Na tržišču smo prisotni od leta 1996 in v tem času smo izvedli veliko zemeljskih del, predvsem na zelo zahtevnem terenu Ljubljanskega barja.

Osnovna dejavnost podjetja je izkop in priprava terena za gradnjo različnih objektov z lahko in težko gradbeno mehanizacijo, ki obsega gradbene stroje od mini bagrov, do velikih bagrov, rovokopačev, hruško, valjar,… Dobra, vzdrževana oprema in usposobljeni delavci nam omogočajo dobro ter kakovostno izvedbo del. Usposobljenost in kvaliteto pa potrjujejo tudi številni naročniki in številne reference.
Poleg tega ponujamo tudi prevoz stvari in razsutega tovora, tako večjih kot manjših količin, predelavo peska z mobilno sejalno enoto, pluženje snega,…

Skozi ves čas veliko investiramo v tehnološki razvoj in opremljenost družbe, saj nam le to omogoča storitve najvišje kakovosti.