TGT BULC, računovodske storitve, d.o.o.

Sedež podjetja TGT BULC d.o.o. se nahaja v Ljubljani in sicer na Rudniku, ki je hkrati blizu centra Ljubljane in ljubljanske obvoznice. Pokrivamo širši del ljubljanske regije.

Smo družba, ki več kot desetletje gradi poslovni uspeh na racionalnih odločitvah, dobrih partnerskih odnosih ter zadovoljstvu strank. Imamo vizijo svojega poslovanja, ki ji v zadovoljstvo zaposlenih in z njihovo pomočjo skrbno sledimo. Želimo ostati zaupanja vreden računovodski servis. Včlanjeni smo pri GZS, OZS in Zbornici računovodskih servisov. Prav tako imamo zavarovano poklicno odgovornost pri Adriatic Slovenici.

Tudi vam dovolimo vašo vizijo, še več, spodbujamo vas pri sledenju slednje. Z vodenjem poslovnih knjig vašega podjetja postanemo njegov del in vaš poslovni uspeh je tudi naša skrb. Vendar mi nismo tisti, ki bi zgolj držali pesti. S svojim znanjem, strokovnostjo in z učinkovitostjo ter individualnim pristopom pomagamo graditi vašo poslovno pot, skupaj z vami mislimo vnaprej in vam pomagamo dosegati in presegati zastavljene podjetniške cilje, pri tem pa zagotavljamo popolno varnost podatkov. Na osnovi ažurnega vodenja vaših poslovnih listin, boste vedno imeli dostopne informacije o vašem poslovanju. Hkrati pa vam bomo sproti svetovali in vam z našim znanjem, s strokovnostjo in z učinkovitostjo ter individualnim pristopom pomagali graditi vašo poslovno pot.

Obojestransko zadovoljstvo, tako vaše kot naše, je naše osnovno vodilo, naša osnovna motivacija. Dober računovodja, ki se spozna na računovodenje, naredi stranke zadovoljne. Zadovoljne stranke naredijo računovodski servis dober.